tiistai 27. marraskuuta 2012

Pikkujoulut paljussa

Lauantaina hyppään junaan ja lähden viettämään vertaissiskojen kanssa pikkujouluja. Uskon, että on ihan superkiva päivä ja ilta tiedossa. Vai mitäs tuumaatte pikkujoulujen viettopaikasta ;)





                                                           ( Kuvat  täältä)

                                          Mukavaa pikkujoulu aikaa teille kaikille!

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Odottelua

Niinhän siinä sitten kävi, että maksusitoumusta korjausleikkaukseen ei kirjoitettu sinne sairaalaan missä kävin jo leikkauksen suunnittelukäynnillä. Nyt sitten jonotaan uudelle suunnittelukäynnille tuonne toiseen sairaalaan. Ajan sinne pitäisi tulla kolmen kuukauden sisään ja sitten vasta pääsee leikkausjonoon joka on ehkä karkeasti arvoiden noin puolen vuoden pituinen. Eli pelkäämpä pahoin että kevät ennättää muuttua syksyksi ennen kuin pääsen leikkauspöydälle.



 Eihän siinä mitä, hätäilemällä ei tule kuin pissipäisiä lapsia vai miten se hassu vanha sanonta nyt menikään, mutta kyllästyttää että pompetellaan noin paikasta toiseen. Ensin annetaan toivoa ja sitten vetäistäänkin kiireesti matto pois jalkojen alta.



                                                           (Kuvat täältä)

                                    Mutta nyt sitten vaan taas odotellaan ja odotellaan!



keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kaunis rietas onnellinen

                            "Sä oot kerran jo nähnyt miten tää maailma romahtaa 
                             silti jostakin tuhkan seasta noussut ylös taas 
                            Sä oot kerran jo luullut ettet tuu koskaan toipumaan 
                            Ja silti siinä sä kaikkien mukana huudat kovempaa"





tiistai 6. marraskuuta 2012

Kevättä kohden

Plastiikkakirurgi soitteli viime viikolla ja kertoi, että maksusitoumus hakemus korjausleikkausta varten  on tehty. Ilmoittelevat sitten onko maksusitoumus myönnetty ja laitetaanko minut korjausjonoon ja mihin sairaalaan.



Lääkäri mukaan korjausleikkaus voitaisiin tehdä keväällä, kun hoitojen päättymisestä on kulunut vuosi. Olivat vielä korjausleikkaustiimissä keskustelleet minun tilanteestani ja katselleet kuvia, joita minusta oli siellä vastaanotolla otettu ja tulleet siihen tulokseen selkäkielekkeen lisäksi myös tram eli vatsakieleke leikkaus voisi tulla minun kohdallani kyseseen. Tuossa tapauksessa en vaan saisi yhtään laihtua :) Lääkäri epäili, että sulusta  tulisi joka tapauksessa aika tiukka, jos tuohon alavatsakielekkeseen päädytään. Kerrankin siitä ettei vatsa ole liian timmissä kunnossa olisi jotain hyötyä ;)  Lääkäri kehoitti minua miettimään mikä leikkaustapa itsestäni tuntuisi parhaalta. Toki vielä ennen mahdollista leikkausta sovitaan sitten soittoaika leikkaavan lääkärin kanssa.



                                                               (Kuvat täältä)

      Mutta näin se homma ehkä  etenee pikku hiljaa, eikä kevääseen nyt enää niin pitkä aika ole.