maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mukavaa vappua!

Ei mulla muuta kuin, että oikein  mukavaa vappua Sinulle! Kiva kun piipahdit blogissani =)




Meilllä on puhallettu niin paljon ilmapalloja, että tytär totesi, että hänestä on jo ilmat loppu ;)



keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Puolivälissä ollaan!

Huippua! Puolessa välissä sädehoitoja ollaan =) Nyt on enää vähemmän hoitokertoja jäljellä kuin mitä on jo käytynä. Kohta voi kaivaa aamukamman esiin!






maanantai 23. huhtikuuta 2012

Jumppaohjeita


ARE YOU ONE OF THOSE WOMEN WHO SPEND HOURS IN FRONT OF THE COMPUTER? 
DO YOU END UP WITH NECK ACHE AND TENSION IN YOUR BACK?
HERE ARE SOME VERY HELPFUL EXERCISES.







NECK FEELS BETTER, DOESN’T IT?….YOU’RE WELCOME

(Jumppaohjeet kopsattu täältä.)




sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Bye bye pipot!

Eilen mä tein sen mitä olen jo pitkään suunnitellut, mutta sitten kuitenkin viime metreillä aina nimeni mukaisesti "hannannut". Nimittäin läksin kaupungille ja vielä illalla teatteriinkin ilman pipoa! Hiukset kasvavat jo tosi tiheästi! Eihän nämä tosiaakaan vielä pitkät ole, mutta ajattelin et nyt saa pipoilu piisata. Alkuun jännitti niin hiivatisti, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui ihan ok, enkä huomannut että kukaan olisi tuijottanut ainakaan mitenkään kauhean pitkään.

Onpas tympeä katse minulla tuossa kuvassa, mutta tässäpä kuvaa hiuksista parin päivän takaa.


Harmaata hiusta kasvaa jonkun verran ja ne olisi nyt ehdottomasti saatava piiloon. Istunkin täällä nyt väri päässä kirjoittamassa tätä postausta. Oli muuten aika messevä fiilis kun pari päivää sitten noukin hiusvärin ostoskärryyn!  Huvitti vähän tuota väripakkauksen ohjetta lukiessa: selvitä hiuksista kaikki takut. Hih, ihan kuin nämä hiukuset  nyt vois varsinaisesti takkuuntua.

Mutta nyt pitää lähteä huuhtomaan väri päästä ettei viimeisetkin karvat kärtsää ! Pitää peukkuja et tulee hyvä uusi väri hiuksiin =)






tiistai 17. huhtikuuta 2012

170412

Ajattelin laittaa vaan pikaisesti hieman kuulumisia. Kahdeksan sädetyskertaa on nyt takana ja  17 kertaa olisi vielä jäljellä. Hieman maistuu jo tuo reissaaminen puulta! Pitää vaan jaksaa ajatella, että aika aikaansa kutakin ja joka kerran jälkeen on yksi kerta vähemmän jäljellä. Viisi viikkoa on kuitenkin aika lyhyt rupeama tässä kaikessa höykkyytyksessä mitä tässä on takana. Ilman sitä ylimääräistä kainalon tyhjennysleikkausta saattaisin olla jo pian palaamassa töihin...



Iho on alkanut hieman reagoimaan sädehoitoihin. Pientä punoitusta on havaittavissa, mutta onneksi ei vielä ainakaan mitään sen pahempaa. Olenkin nyt radikaalista vähentänyt saunomista ja kotona yritän olla ilman rintsikoita jotta iho saisi hieman ilmakylpyä. Haava on nyt ehkä hieman aiempaa aristavampi ja leikatulla kyljellä nukkuminen ei oikein tunnu hyvältä. Tänään on myös pakottanut leikatun puolen kättä. Mä niin toivon ettei se nyt alkaisi vihoittelemaan tuon enempää...



Mutta tiedättekö mitä?!  Hiukset kasvavat jo aika tiheänä, eihän ne toki vielä kovin pitkät ole mutta  pian saan jo  heittää pipon nurkkaan =)

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Säteilevää pääsiäistä!

Sadehoidot alkoivat keskiviikkona ja kaksi kertaa on nyt takana. Enää 23 kertaa siis jäljellä ;) Kuljen sädehoitoon kimppataksilla ja se on osoittautunut varsin käteväksi. Pääsee ovelta ovelle eikä tarvitse etsiä sairaalan pihasta vapaita parkkipaikkoja. Toki reissu saattaa aina välillä hieman pitkittyä, kun odotellaan kaikki kimppakyytiläiset samaan kyytiin. Muut kyytiläiset ovat minua huomattamasti vanhempia, mutta on kiva kun on juttuseuraa matkalla. Taksikuskin kanssa kun jutut on aika nopeasti juteltu lävitse ;)



Itse hoito ei kestä kuin muutaman minuutin. Nyt parilla ensimmäisellä kerralla on mennyt käyntiin yhteensä noin 30 min. Samalla on  vielä tehty kuvauksia ja varmisteltu sädetysalueita. Minulla on rintakehälle piirrelty rasteja ja kainaloihin tehtiin pienet tatuoinnit.
Hoitoon ilmoittaudutaan sormenjälkitunnisteella ja sitten istutaan aulaan odottamaan, että hoitaja kutsuu sisään. Ensin mennään vaihtamaan sairaalatakki ylle, yläosa riisutaan paljaaksi, housut saavat jäädä jalkaan. Sitten kävellään "konehuoneeseen" ja ovella vielä varmistetaan sormenjälkitunnisteella, etta oikea ihminen on tulossa hoitoon. Sitten vaan pöydälle pötköttämään kädet ylhäällä ja ollaan aivan liikkumatta paikoillaan. Kone hurisee ja pyöriin rintakehän päällä hetken ja sitten koko homma onkin jo ohitse. Helppoa kuin heinänteko!
Nyt tuli tämän pääsiäisen vuoksi pieni huilitauko noihin hoitoihin, mutta tiistaina sitten taas jatketaan.



                                                  Aurinkoista pääsiäistä Sinulle!